✿السلام عليكم✿
✿ just an expressive person who loves to write ✿
✿ sometimes , i write to encourage and give hope, to others ✿

Thursday, 4 April 2013

04042013

hari ni , hubby kami balik . dia bawak kami p jalan jalan .
wlpn sat ja n p dua tempat ja , xpala . kami tima ja .
dia bz exam , xleh balik lama lama . 
tp yg penting , nanti dia kena tunai janji , bawak kami jalan jalan jauh .
lepas dia abeh exam , klau dia x tunai .
kami merajuk 2 minit . 2 minit ja .
xleh dok jauh lama lama .
nanti kami rindu terok terok kat dia .
sayang , i lebiu much much .
thank for today k .
nasi mandy kambing n jus tembikai tadi sedap sgt sgt .
kami nk makan byk byk .
tp dgn keadaan diri kami , kami x mampu nk makan byk byk .
ni la , nasi mandy kambing yg sedap tu !!
nanti dh owk , kami nk ajk p lagi la . kami nk makan byk byk .
seyes sedapppp oo .
nasi dia maneh n kambing pon lembut . x berbau plak tu .
lepastu , kami p tesco mergong .
kami p men game kat sana .
sumpah macam budakbudak .
kami men game hockey hand .
mula mula syok sgt sgt , sebab kami dpt mata dlu byk .
last last , kuciwa sbb hubby kami jugak yg menang .
tp x byk pon . dia menang 8-5 ja ngn kami .
woow !! terer nah kami ni . puji la ckit . huahua .
pastu kami lumba keta plak .
nahai , men dua game , duadua dpt tmpt nombor empat .
nasib badan ciknana . huahua .
pastu kami p tempat yg wajib p la klau kuar , kedai buku popular !!
usya usya buku yg best best , agak agak puas tgk , blah la . haha !!
pastu , jln jln kat dlm tesco .
hubby kami dgn agenda dia la .
x habeh habeh ngn kapal terbang n reta api dia .
belek belek sampai lenguh kaki berdiri . x beli pon .
sebab mahai . huahua , beli kat kedai borong penang , ag murah .
jimat dit jugak , haha .
lepas tu , bli eskrem !! TQ encik , belikan sy eskrem .
wlpn bdan sy x izin sy makan eskrem .|wah !! epi hati bole makan eskrem .
sambil makan eskrem , layan wedges KFC sekali .
perggh !! nikmat disitu . haha .
pastu , habeh la , time skinchan kami utk tarikh 04042013 ni .
huuuaaarggh !! syg , cpt balik ag . rindu ni .
x suka , jauh jauh cmni .
sedih owk , sedih . rindu selalu dekat awak .
again , thanks pujaan hati , utk nasi kambing , jus tembikai , games , eskrem n wedges .
sgt sgt buat sy epi n senang hati .
lebiu MSMY !!


MSMY sy hensem .
ciknana punya .

No comments:

Post a Comment