✿السلام عليكم✿
✿ just an expressive person who loves to write ✿
✿ sometimes , i write to encourage and give hope, to others ✿

Saturday, 1 June 2013

1st jun .










me and kak zila 






assalammualaikum . hai , mr. bloggie .
ari ni saya g jln jln ngn kak zila .
ex manager to pizza hut sunway pyramid .

sibuk ya amat la tadi .
almaklum la , cuti b'day agung kan .
tapi .
best n enjoy .

first kami makan hot n roll chapati :
| chicken sosej
|chicken rendang
sedap oi !!
sambil menikmati milo ais kat food court .

pastu  makan smiles yogurt :
|chocolate
|vanila
|original
|choc chip and almond
|choc and strawberry sos
huh , nikmat panas panas makan ais krim yogurt

lastly , tgk movies :
|fast n furious 6
hulamak !! mantop r cita ni . mmg style and best .
masa nak bli tiket.
akak yg jaga kaunter tu , byk kali tnya kami dua .
"btoi ka atas 18thn ni ?"
maybe kami dua ni baby face sgt kot , tu dia x caya . haha . 
tapi masa dok tgh layan .
ada amoi kat sebelah ni potong nikmat plak .
dok bising cita itu ini .
Klau dah pnh tgk diam diam dah r .
orang yg bau nk tgk nk menikmati pon x aman .
dah la cakap kuat plak tu .
couple kat depan kami tu pon .
gedik semacam ja .
tapi saya bersangka baik .
maybe tikus dalam wayang tu masuk dalam baju depa kot .
tu dok ngeliat ngeliat n cucuk sana sini . hahahaha . . .






owk , that all .
byebye .









saya letih mau tidoq dlu . . .