✿السلام عليكم✿
✿ just an expressive person who loves to write ✿
✿ sometimes , i write to encourage and give hope, to others ✿

Saturday, 13 October 2012

not like what u think .



assalammualaikum !!
x jawap dosa nah .
ayok xtaw , haha .
so , rajin rajin kan jawap .
dapat pahala nah , bila kita bg salam , dekat org xkenai pon , bg ja la salam .
ala , x dosa pon kan ?? dapat pahala tu kan untung .
ni asyik pilih bula ja , yg kenai ja nk bg salam .
yg x kenai , selisih bahu , wat xtaw ja .
klau x maw bg salam jugak , senyum , bole dak ?? klau bole , pliz wat nah .
jgn dok sombong ja . murahkan senyuman tu k . x rugi pon .
dgn satu salam n senyuman , kita dapat erat kan sebuah ikatan yg indah .
haa , tudia , owk x tazkirah ustazah ni ?? haha .

owk owk . xmaw melalut haa . nk cerita ni .
nk baca dak ?? xmaw bc xyah ok mai tgok haaa .

hm , nk habaq ni . ekceli , kami ni bukan sombong pon .
seyes , x sombong pon . mula mula ja kami ni diam ,
ala , org kata malu malu kucing , tapi lama lama , kami owk ja .
tapi klau org tu mcm da kemis ja ngn kami .
dr awai awai g kami ramah .
try la mai tegur . konfem kami layan aih .
xpayah la judge kami dri luar ja .
seyes kami x suka .
mai kenai n kwn ngn kami dlu , pastu , ampa taw la kami ni pgai mcm mn nah .
show me ur bez affort .
i will show u the bez way to know me .
haa , kelia kan ?? deal ??
cun la , syg kamu .

kami suka kawan ngn org .
kami akan cuba be the fnest people u hv meet .
tapi kami pon bole jd seburuk mcm yg ampa nak .
iish , tapi kami x suka pon nk jadi cmtu .
sebab hati x aman haa .
kami nk bahagia bahagia ja .
tapi klau ada jugak dikalangan ampa yg nk benci kami .
da kami kisah ??
hooo care haa ??
hati ampa yg nk rosak ,bukan kami haa .
kan kan kan ??
sudah la enn .
ekceli xdak motif papon nk tulis blog ni , tapi tgn gatai nk tulis byk byk .
tu dok wat jugak uhhh .
apa ?? bosan ?? hoooooo care ??
xdak xdak . haha .
owk la , adiioss .


1 comment:

  1. kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
    Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT. Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

    ReplyDelete